Skip to content

Naha Part I

19 oktober 2019

Naha Airport

De luchthaven van Naha ligt op één van de zuidelijke eilanden van Japan, op een dik uurtje vliegen van de Taiwanese hoofdstad Taipei.
Na aankomst op het eiland Okinawa zijn we na het afhalen van onze bagage en de huurwagen de rest van de dag gaan spotten nabij de luchthaven.

Naast natuurlijk de burgervliegtuigen staan hier zowel toestellen van de JASDF, JMSDF en de JCG.

Onze eerste spottersplaats hebben we gevonden op het “eilandje” Senaga, gelegen aan de zuidkant en tussen de 2 runways van Naha Airport en geeft een mooi uitzicht op de luchthaven.
Nadeel is de positie van de zon in de voormiddag tot 13u, maar daar hadden we dankzij de bewolking totaal geen last van.

Disclaimer:

Al gepubliceerde foto’s zijn copyright beschermd en mogen verder niet gebruikt worden zonder de toestemming van de op de foto’s vermelde eigenaar.
Alle gegevens vermeld op deze pagina ivm de spottersplaatsen zijn louter informatief en zijn steeds te betreden op eigen risico.
Bij deze kan men de fotograaf en of Global Aviation Travels niet verantwoordelijk stellen voor gebeurlijke ongevallen en of eventuele problemen met de plaatselijke overheid.

Meer Japan 2019 @

Japan 2023

Heeft u zin ​​om met ons mee te reizen naar dit fantastische land om deze vliegtuigen en helikopters aan het werk te zien?
Wil u als eerste op de gehouden worden van updates?

Neem dan vlug een kijkje op de voorlopige planning en dan kan u onderaan die pagina volledig vrijblijvend het aanmeldingsformulier invullen.
Vanaf dat er dan meer nieuws is, word u onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Of boek één van onze andere trips

Of het nu uw eerste trip is of niet, bij ons bent u steeds welkom!!

If you like it, you share it

Heb je van deze pagina / verslag genoten?
Of ken je iemand die interesse heeft in deze trip.

Deel hem dan gerust met je vrienden en kennissen via de sociale media.

Alvast bedankt en tot binnenkort!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email